Nasjonal gåsekonferanse

01.02.2019

Velkommen til nasjonal gåsekonferanse på Skogn 14.-15. mai!
Flere av Europas gåsearter er i vekst. Dette har blant annet ført til økte beiteskader i landbruket og utfordringer for bynære friluftsområder.

For første gang inviteres forvaltning, forskning, interesseorganisasjoner og grunn eiere til en nasjonal gåsekonferanse for gjensidig utveksling av kunnskap innenfor gåseforvaltning i Europa og i Norge, beiteskader på jordbruksarealer, forebyggende tiltak, jakt og jaktorganisering, lokale forvaltningsplaner, brukerinvolvering og verdiskapning knyttet til gås.

Programmet er klart

Konferansen holdes på Skogn Folkehøgskole som ligger midt mellom Trondheim og Steinkjer, kun 40 minutter med tog fra Værnes.

Skogn Folkehøgskole har spesialisert seg på gåsemenyer og konferansedeltakerne får smake på mange retter i løpet av konferansedagene. Skolen tilbyr rom med og uten bad.

I mai trekker store gåseflokker over Trøndelag og deltakerne får bli med i felt og oppleve gåsetrekket på en guidet tur. Pris er 1500 kr inkludert konferanse, helpensjon og ekskursjon for å oppleve gåsetrekket

Påmelding og program:

Meld deg på konferansen innen 12. april.

Fullstendig program

Last ned flyer om konferansen.

Kontakt:
Elin Kollerud, Utmarksavdelingen for Akershus og Østfold

Arrangører:
Norges bondelag, Fylkesmannen i Trøndelag, Norges Jeger- og Fiskeforbund, NINA og Utmarksavdelingen for Akershus og Østfold.

One thought on “Nasjonal gåsekonferanse”

Comments are closed.