Overnatting

06.12.2018

Tømmerhytta Fjeldvang med fiske i Isesjø

Fjeldvang er ei tømmerhytte som er bygget i 2006. Hytta har totalt 8 sengeplasser fordelt på 2 soverom, hems og et anneks. Det er gasskomfyr og kjøleskap, to separate biotoaletter og dusj i annekset. Det er også vedfyrt sauna i eget hus og terrasse med grill.

Se bilder og beskrivelse av hytta på Finn

 

 

Hytte ved Mjermen med gode fiskemuligheter

Delvis overbygget hytte i rolige og landlige omgivelser ved innsjøen Mjermen i Aurskog-Høland, sørøst i Akershus fylke. Hytta har åpen kjøkkenløsning med komfyr, kjøleskap med frys, kaffetrakter, micro, oppvaskmaskin og annet vanlig kjøkkenutstyr. Hytta har 3 (4) soverom, ett med 2 sengeplasser og ett med 3 sengeplasser i familiekøye,  og  ett med en seng, i tillegg er det en ekstra sengeplass i stua. Hytta har bad med wc og dusj. I stua er det tv med norske og internasjonale  kanaler, og det er vedovn og sittegruppe.

Se bilder og beskrivelse av hytta på Finn

 

 

Kroken – nytt hus i landlige omgivelser ved Glomma
Kroken er en ny og trivelig fritidsbolig i to etasjer. Det er fullt utstyret med alt innen kjøkkenutstyr. Kroken har 3 soverom med til sammen 6 sengeplasser og med mulighet for 2 ekstra sengeplasser på sovesofa i oppholdsrom mot et pristillegg. Huset har åpen løsning med kjøkkenkrok og en trivelig møblert stu med salong og spisestue. Eiendommen ligger vestvendt med god utsikt over Glomma, med brygge der det er mulig å leie båt(14 ft.) med motor.

Se bilder og beskrivelse av hytta på Finn

Kroken II ved Glomma

Kroken II er nyoppført i 2015, i landlige omgivelser i Fet. Husets har kjøkken med komfyr, kjøleskap med fryser og kaffetrakter. I første etasje er det også gang og stue med tv. Det er 2 soverom med totalt 4 sengeplasser, samt mulighet for en femte seng i sovekott. Separat baderom med dusj og WC, samt vaskemaskin. Det er gode fiskemuligheter både i Glomma og Øyeren og båt kan leies i tilknytting til huset.

Se bilder og beskrivelse på Finn

Gutterudengen ved Glomma

Gutterudengen er et nyinnredet hus i landlige omgivelser med 1,5 etasjer. Det er åpen kjøkkenløsning med komfyr, kjøleskap, fryser og kaffetrakter. Det er 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom og det er separat baderom med dusj og wc. Det er også TV og parabol. Guttersrudengen ligger  en halvtimes kjøretur fra Oslo, på østsiden av Glomma og ca 5 km nord for Fetsundbrua.

Se bilder og beskrivelse på Finn

Underetasje i bolig i Greåker ved Visterflo

Underetasje på 80 kvm i bolig, med nydelig utsikt over Visterflo. Huset ligger i landlige omgivelser, med kort avstand til badeland og Inspiria Science Senter i Sarpsborg og Fredrikstad. Kjøkkenet har oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap og spisebord. Stua rommer sittegruppe og TV. Bad med wc, dusj og vask. Også muligheter for badstue. Huset har to soverom med 1 køyseng + 1 enkeltseng og dobbeltseng + enkeltseng. I Visterflo er det godt fiske etter abbor, gjedde og gjørs, og det er muligheter for å leie båt.

Se bilder og beskrivelse på Finn

Overnattingskoie ved Stora Le

Nyrestaurert tømmerhugger-koie på 10m2 med m/peisovn og soveplass til to. Inventaret er i stor grad håndlagd og tilpasset hytta. Ute-kjøkken er basert på gass. Ikke tilkoblet elektrisitet. Koia ligger helt for seg selv omgitt av skog og vann på alle kanter. Du kan gå til koia fra bilvei, ca 15 min eller ro med båt, ca 10 min fra bilparkering. Utmarksområdet er unikt og kjent for et rikt dyreliv med skogsfugl, rådyr, elg, hare og bever som etablert. Det er gode fiskemuligheter for gjedde, abbor, karpefisk og ørret. Fiskekort kjøpes på Inatur.

Se bilder og beskrivelse på Finn